iWatch App Store ‘da Yer Alabilir

 

Apple yarın yeni akıllı saatini tanıtacak. Fakat saatle ilgili detaylar ve sızıntılar hala emleye devam ediyor. Apple’a yakınlığı ile bilinen şirketler iWatch2un üçüncü parti uygulama desteği ile geleceğini söyledi.

Apple’ın özel etkinliğinde tanıtacağı ürünlere dakikalar kaldı ve yeni iPhone modelleriyle birlikte iWatch dört gözle bekleniyor. Tanıtılmakta olan cihazla ilgili dedikodular son bulacak ama iWatch2un üçüncü parti uygulama desteğiyle hızlı bir başlangıç yapılabilir.

Apple’ın yeni ürünleri için hemen üçüncü parti uygulama desteği vermediğini iPhone’dan biliyoruz. iPhone’u 2007 yılında tanıtan Apple önce üçüncü parti uygulama geliştiricilere destek vermemişti. Sadece kendi uygulamaları ile birlikte pazara girişini yapmıştı.

Aradan yıllar geçti ve Apple artık rahatlamış görünüyor. Şirkete yakın olan kaynaklardan gelen bilgilere bakarsak, büyük geliştiricilere iWatch SDK’yı çoktan göndermiş ve bir sürü popüler uygulamayı iWatch sürümüne hazır hale getirdiğinin olası olduğu düşünülüyor.

Söylentilere bakılırsa lansmanda ya da ardından iWatch akıllı saat için üçüncü parti uygulamaları App Store’da yer alacak. Bu sadece bir düşünce ama olası tarafları da bulunuyor. Yani App Store, iPad ve iPhone ile birlikte iWatch için de ev sahipliği yapabilir.

Bu durumda Apple App Store’una iWatch için yeni uygulamalar eklemeli. Bakalım App Store’da yeni akıllı saat için yeni bir bölüm eklenecek mi ve bakalım iWatch uygulama bakımından zengin bir c,haz olabilecek mi?

iWatch App Store ‘da Yer Alabilir
iWatch App Store ‘da Yer Alabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz