iPhone 7

Apple’ın giriştiği geniş ekranlı iPhone modeli ile başarılı bir satış grafiği yakaladı. iPhone serisinin yeni üyesi de iPhone 7 olacak ve şimdiden merak konusu oldu.  iPhone yeni modeli neye benzeyeceği tartışma konularına kadar girdi.

İşte iPhone 7 çıkış tarihi, özellikleri ve görünümü detayları burada…

Apple’ın üzerinde çalıştığı iPhone 7 şimdiden merak konusu olduğu için şirketin yakın takipçisi Yasser Farahi yeni iPhone modelinin neye benzeyeceğini bir soru üzerine açıkladı. ,

Ancak Farahi şirketin yeni modeli hakkında fikir yürüten ilk kişi elbette değil. Teknoloji siteleri de çeşitli kaynaklardan aldıkları haberlere göre iPhone serisinin yeni üyesinin temel özellikleri şimdiden oluşturmaya başladı. Örneğin iPhone 7’de kablosuz şarj bu özelliğin bulunacağı tahmin ediliyor.

iPhone 6’daki 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen yeni iPhon,  5 GB RAM’e sahip olabilir. Başka bir söylentiye göre de yeni akıllı telefonun hafızası iPhone 6 ve 6 Plus’tan çok da farklı olmayacak.

İşte iPhone 7 Görünümü!
İşte iPhone 7 Görünümü!

Ayrıca ürün 16, 64 ve 128 GB kapasite seçenekleri ile gelecek. Apple’ın yeni modelinin iOS 9 ya da iOS 10 işletim sistemi ile çalışılacak ve 2016 yılında tanıtılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz