Son olarak tanıttığı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri ile adından sıkça söz ettiren lider üreticilerdenSamsung, akıllı telefon sektöründe adeta boş durmuyor. En büyük rakibi olan Apple’ın orta ve üst seviye arası bir telefon çıkaracak olmasının ardından hareketlenen şirket, cevabını Galaxy S7 Mini modeli ile vermek istiyor.

iPhone SE karşısında başarı arayan firma iddialı bir model ile takipçilerinin karşısına çıkacak ve bu şekilde başarı arayışında olacak. Dilerseniz sözü daha fazla uzamadan söz konusu cihazın özelliklerine bir göz atalım.

Özellikleri İle Adından Söz Ettirecek!

Yeni amiral gemilerinin çok altında bir mini modelini görmeyeceğiz bu kez. Oldukça iddialı bir yapıda gelecek olan Galaxy S7 Mini, 3 GB RAM ile piyasadaki yerini alacak. Exynos 8890 veya Snapdragon 820‘den gücünü alacak cihazda 12 megapiksellik bir de ana kamera yer alacak. Ekran boyutunda da 4.6 inçlik bir yapıda olacak telefonun 9.9 mm kalınlıkta olacağını da söylemekte fayda var. iPhone SE ve Sony Xperia Z5 Compact ile rekabet etmeyi planlayan Samsung bakalım amacına ulaşabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz