Apple’ın bir süredir tartışılan ve adına birçok tahmin olan telefonu iPhone SE nihayet kesinleşti.Apple cihaz için ön sipariş sürecini başlattığını duyurdu. Apple, 4 inç ekrana sahip olan yeni iPhone SE modelini Let Us Loop You In etkinliğinde duyurdu. Cihaz teknik özellikleri ileiPhone 6S ile aynı olacak. Ekran çözünürlüğü olarak düşük olması ile daha iyi performans sunan iPhone SE, AnTuTu testinden çok yüksek puan alarak geçti.

Cihaz Avustralya, Kanada, Fransa, Çin, Almanya, Hong Kong, Japonya, Yeni Zelanda, İngiltere, ABD’de ön satışlara çıktı. Apple’ın yeni cihazı olan iPhone SE‘nin Türkiye çıkış tarihinin ise 29 Mart olması bekleniyor. Apple yeni cihazı iPhone SE ile birlikte 9.7 inç ekrana sahip olan iPad Pro modelini de ön siparişe çıkardı.

Special Edition sürüm adına sahip olan model Türkiye‘de 1.999 TL’den satılması bekleniyor. Cihazın 64 GB hafızaya sahip olan modeli ise 2.399 TL fiyat ile satılacak. Bu haberden sonra herkes bir sonraki cihaz olması beklenen iPhone 7 için heyecanla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz