Apple’ın yeni nesil telefonu merakla beklenirken render görüntüsü ile Samsung cephesinin Galaxy Alpha’sının rende görüntüsü yan yana getirildi.

Göründüğü üzere Samsung çok iyi bir iş başarmış. Alpha’sını iPhone 6’dan çok daha ince ve zarif tasarlamış. Ayrıca malzeme kalitesiyle de 4.7 inç’lik ekranını çevreleyen yapıyla da dikkat çekiyor.

Uzun süredir aldığımız bilgiler de iPhone 6’nın renderinin çizilebildiğine dairdir. Pek çok kişi tarafından iPhone 6’nın renderi çizildi. Henüz tam net olmasa da çıkması beklenen ürünün neye benzeyeceği çizilmiş durumda.

İki telefonunun renderini gördükten sonra Galaxy Alpha aynı iPhone 6 ya benziyor diye düşünebilirsiniz. Bu firmalar arasında tekrar bir dava süreci yaşanması olası gibi gözüküyor. Aslında bu iki telefonun birbirine benzemesi iPhone 6’daki çizimin aslında ne kadar gerçek olabileceğini bize anlatıyor.

Biliyorsunuz ki firmalar arasında çok fazla sızdırma oluyor. Firmalar arası bilgi sızdırması teknik, donanım ve her konu hakkında olduğu için model sızdırma da olası bir konu olabilir. Teknoloji dünyasında bu durum maalesef böyledir. Model sızdırma en yaygın yaşanan ve en sık karşılaşılan durumdur.

Apple’ın iPhone 6’sı 4.7 inç ekranlı olanı ve Samsung’un Galaxy Alpha’sı yan yana geldi, digital ortam üzerinden getirildi. Sanal dünyada çizilen iPhone 6 tam olarak bilinmese de önümüzdeki günlerde hangi cihazın daha çok hoşunuza gideceği merak konusu.

GALAXY 6 İPHONE 6
GALAXY 6 İPHONE 6

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz