Bildiğiniz gibi Apple tarafından lansmanı yapılacak olan yeni modeller aylar öncesinden beklenmeye başlanır. Bugün haberimize konu olan iPhone 6’da bu bağlamda aylardır beklenilen bir cihazdı ve en sonunda sunumu yapılarak, dün itibari ile kullanıcılar için satışı aktif edilmiş bir hale getirildi.

PLUS Seçeneği

Artık sadece iPhone 6 seçeneği yok… Boyut olarak ve bazı temel özellikler açısından farklı olarak iPhone 6 PLUS seçeneği de sizlere sunulmuş durumda. Diğer iPhone 6 seçeneği de normale oranla diğer iPhone modellerine göre büyük olsa da, bir de kendi içlerinde boyut farklılıkları olmuş. Yani iPhone 6 zaten diğer modellerden büyük, PLUS ondan da büyük… Artık boyut olarak daha büyük cihazları sevenler, bu isteklerine bir de Apple dünyasından çıkan bu efsane marka telefon ile cevap bulabilecekler.

Ayrıca iPhone 6 seçeneği; beraberinde iOS 8 olan yeni işletim sistemi yapısı ile gelecek. Bu nedenle sadece cihaz olarak değil, işletim sistemi olarak da bazı yenilikler ve sürprizler kullanıcıları bekliyor olacak. Tabii bu iOS 8 deneyiminin de ne gibi tepkiler yaratacağını merak konusu yapıyor.

iPhone 6 Fiyatları Ne Olacak?

İnsanların en çok merak ettiği soru ise doğal olarak fiyat oluyor. iPhone 6’nın satışı hususunda açıklanan temel fiyatlandırma seçenekleri şu şekilde;

16 GB iPhone 6: 199 dolar
32 GB iPhone 6: 399 dolar
128 GB iPhone 6: 399 dolar

Şimdiden ülkemizin büyük telekomünikasyon şirketleri iPhone 6 ile ilgili kampanyalarına başlamış durumda diyebiliriz. Kısa sürede tüm ülkede aktif olarak satılır hale gelecektir diye düşünüyoruz. Zaten bu fiyatlar genel anlamda ülkemiz için geçerli olan fiyatlar değil. Malum ülkemize satışa gelmesi halinde binlerce lira bir ücretlendirme söz konusu oluyor. Bu fiyatlar ancak yurt dışında ki Amerika gibi ülkelerde var olan satış fiyatı. Ülkemizde ne kadar bir ücretle satışa başladığını zaten kısa süre içerisinde görürüz.

Edindiğimiz Bilgilere Göre iPhone 6 Türkiye Fiyatları

iPhone 6 16 GB: 2349 TL
iPhone 6 64 GB: 2649 TL
iPhone 6 128 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 16 GB: 2649 TL
iPhone 6 Plus 64 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 128 GB: 3249 TL

Gördüğünüz gibi, gerçekten fiyat konusunda ülkemizde çok ciddi bir fark söz konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz