Artık çok daha profesyonel bir yapıda olan ve güç bakımından bir çok yeni model ile yarışabilecek bir seviyeye gelmiş olan Galaxy Tab Active ile bir çok isteğinize üst noktada çözüm bulabilecekseniz. Henüz daha ilk kez sunulan bu model, Samsung içinde farklı bir deneyim olacağa benziyor.

Zorlu İhtiyaçlara, Kolay Çözümler

Galaxy Tab Active ile, çok farklı bir amaç güden Samsung; genel anlamda gündelik ve popüler kullanım unsurlarına odaklanmak yerine, en zor durumlara odaklanmış durumda. Gerek sağlam bir dış yapı uygulanması, gerekse de özellik ve kullanım rahatlığı bakımından, gündelik yaşamın hızlı akışına uygun olması Galaxy Tab Active seçeneğini çok daha farklı bir noktaya taşıyor.

Zaten günümüzde ciddi anlamda gündelik yaşam, selfie, eğlence gibi amaçlar ile kullanılması üzerine üretilmiş tablet sayısı oldukça fazla. Hali hazırda Samsung tarafından dahi üretile bazı tabletler, bu şekilde insanların tatmin olması ve ihtiyaçlarını gidermesi amacı ile bir hayli yeterli. Doğal olarak kendi içerisinde de bir yenilenmeye giderek Galaxy Tab Active gibi seçenekleri sunması, Samsung içinde farklı bir deneyim olarak yansıyacak gibi. Tabii nedenli bir geri dönüş alacağını ancak zaman içerisinde görmemiz söz konusu olacak.

Peki, Galaxy Tab Active Neleriyle Ön Plânda Olacak?

İlk olarak performans kavramını bir üst noktaya çıkaracak olan bu model, sizlere bir bilgisayarda yapabildiğiniz çoğu iş ile ilgili işlemi yapmanız konusunda destek olacak. Böylelikle bazı durumlarda “bu yetmez, laptop şart” dediğiniz işleri de Galaxy Tab Active sayesinde yapabileceksiniz. Yani, Samsung artık tablet mantığını iş dünyasında çok daha aktif bir şekilde kullanmayı amaçlıyor ve bu doğrultu da çalışıyor diyebiliriz.

Ayrıca C-Pen kalemin gene bu seçenekte de var olması ve ön kamera ile, arka kameranın uyumlu bir şekilde ayarlanmış olması da, fotoğraf çekimi gibi sürekli olarak insanların tercih ettiği işlemlerin de hızlı bir şekilde yapılmasına olanak tanıyor. Yani sadece iş dünyası düşünülerek sığ bir şekilde üretilmemiş, diğer özellikler de güncel olarak ön plânda tutulmuş diyebiliriz. Buda satış aşamasında oldukça etkili olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz