iPad Pro Apple’ın Rakiplerine Karşı

Apple, iPhone ve iPad kaynağı hattından Samsung kaldırmak için çalışıyor olabilir. Ancak Digitimes’ın aktardığı Kore merkezli inews24 gelen yeni bir rapor da şirketin hala gelecek için zamana ihtiyacı olduğu belirtildi. Güney Kore devi bileşenleri gerektiğini gibi önerecekmiş gibi görünüyor. iPad modellerinin ekranları da buna dahil.

Görünüşe göre, Samsung ekran sırasıyla 9.7 inç ve 12.9 inç panellerle iPad Air ve iPad Pro modellerine yaklaşıyor. Hem panelleri tedarik için hazırlanıyor. Hem de yılsonuna görüntüler için nakliye başlayacak. Samsung Apple’a 5G Plane Line Switching (PLS) hattını besleyeceğini söyledi.

Apple’ın iPad Air’ini Ekim ayında tanıtacağını umuyoruz. Onunla birlikte daha büyük olan iPad Pro da 2015 yılının 2. Çeyreğinde tanıtılacağını düşünüyoruz. Son raporlara göre Apple hala gelecekte böyle bir tablet başlatılması durumunun doğrulayacak gibi görünmüyor. Ancak beklide Apple böyle bir tabet başlattığını teyit edecektir. Ancak 12.9 inç iPad hakkında şuan herhangi bir detay elimizde bulunmuyor.

Bu arada Samsung kendi yüksek inçlerde bulunan Pro tabletlerini birkaç aydır satıyor. Ancak şirket bu konu hakkında ve ürünler hakkında bir yorum yapmadı. Ürünlerin gerçek satış bilgilerini de açıklamaktan kaçınıyor.

Aynı rapor LG Display küçük boyutunun üçte ikisinin Apple için geçerli olduğu da söyledi. Apple’ı Apple Watch ve iPhone konusunda olduğu açıklandı.

Şirketin işletim karının 2014’ün ikinci yarısında yüzde 292’den daha fazla olacağı düşünülüyor.

Kaynak: bgr.com

iPad Pro Apple’ın Rakiplerine Karşı
iPad Pro Apple’ın Rakiplerine Karşı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz