Apple’ın işletim sitemi olan iOS’un en son sürümü olacak olan iOS 8 yakında dağıtılacak. Fakat iddialara göre son sürüm biraz başınızı ağrıtacak.

Haziran ayında tanıtılan iOS güncellemesi iOS 8, 9 Eylül tarihinde iPhone 6 ile birlikte satışa sunulacak. Hem iPhone hem de Mac sahibi kişiler açısından birçok özelliği bulunan yeni güncelleme sorun çıkarabilir.

BGR’den alınan haberlere göre Apple daha güncelleme yapmadan sonraki güncelleme olacak olan iOS 8.0.1 üzerinde çalışıyor. iOS 8’in ardından kısa süre içinde dağıtılacak olan iOS 8.0.1 ile yapılmış olan hatalar düzeltilecek.

Apple daha iOS 8’i dağıtmadan önce iOS 8.0.1 üzerinde çalışıyor ise bu durum akıllarda iOS 8’de sorun olduğu fikrini oluşturdu.

Tüm firmalar güncellemelerde ufak tefek hatalar yapabilir. Daha önce de Apple ve Samsung gibi önemli firmaların başına bu tarz sorunlar geldi. Güncelleme vakaları bugünden sonra da devam edecektir. Bunun için yapmanız gereken işlem çok kolay. Güncelleme çıkar çıkmaz güncelleme yapmayacaksınız ve bir süre bekleyeceksiniz.

iOS 8 çıktıktan sonra fazla beklemeden iOS 8.0.1 çıkacak ve herhangi bir sorun olmasından korkuyorsanız güncelleme süresini birkaç gün uzatın ve eğer mümkünse yeni güncelleme çıkana kadar bekleyin.

Apple iPhone 4’ünde de bu sorun ile karşılaşmış ve sorunları düzeltmek için birbiri ardına güncellemeler yayınlamıştı. iOS 8 ise hala geliştiriciler tarafından test ediliyor.

İOS 8
İOS 8

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz