iOS 8 Geliştirilmiş Gizlilik İçin Yeni Şifreleme

Artık Apple CEO’su Tim Cook, Apple cihazlar için şifreleme yeni bir form getirdiğini açıkladı. Apple’ın sitesinde kullanıcı gizliliği ile ilgili bir yazı yayınlandı. Şirket de piyasaya yeni iOS 8 ile çıkacağını herkes biliyor.

iOS 8 şimdi size daha güvenli olacak. Veri tutmak için tasarlanmış şifreleme yeni bir formu ile birlikte geliyor ve hatta güvenlik atlamak kolay olmayacak. Bunun için Apple yeni şifreleme tasarladı.

-Rakiplerimizin aksine, Apple şifrenizi bypass edemez, bu nedenle bu verilere erişemez, – Apple kendi Web sitesinde bunları söyledi. – Hükümet varant yanıtları teknik olarak elimizdeki çalışan cihazlardan bu verilerin çıkarılması iOS 8 için mümkün değil.-

Apple CEO’su, aynı zamanda Apple’ın herhangi bir hükümet kurumu ile hiç çalışmamış olduğunu açıkladı. Açıkçası Apple bu durumu insanlar net yapmak istiyor.

Son olarak, bizim ürün veya hizmetlerin herhangi bir arka kapı oluşturmak için herhangi bir ülkeden herhangi bir devlet kurumu ile kesinlikle hiç çalışmamış açık olduğunu açıklamak istiyorum demiştir.  Biz de bizim sunuculara erişim için izin vermedik ve asla vermeyeceğiz sözlerini de eklemiştir.

Bu haber için Apple’ın endi web sitesinde de Apple’ın gizlilik politikasını üzerinde şifreleme hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Bu yazının insanlara verilerinim gizliliğini saklayabilecekleri gibi bir izlenim ve güven yaratmak için yazılmış olduğu kesindir.

Kaynak: www.locerdome.com

iOS 8 Geliştirilmiş Gizlilik İçin Yeni Şifreleme
iOS 8 Geliştirilmiş Gizlilik İçin Yeni Şifreleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz