Son günlerin en popüler konularından biri olan iPhone 6 ve iPhone 6 PLUS, beraberinde getirecekleri iOS 8 yazılım güncellemesi ile de konuşulmaya devam ediyor. Bir çok kişi yeni çıkan iPhone modellerinin yanı sıra, iOS 8 heyecanını yaşamakta. Peki, iOS 8 güncellemesi ne zaman yayınlanacak?

iOS 8 Bu Akşam Sunuluyor

Türkiye saatine göre, saat 20:00 sularını gösterdiğinde tüm dünya için iOS 8 sunulmuş olacak. Bu saat itibari ile gerek iPhone kullanıcıları, gerekse de iPad kullanıcıları hemen iOS 8 için cihazlarında gerekli olan güncellemeleri yapabilirler. Peki, heyecanla beklenilen ve bugün itibariyle de tüm dünya için sunulmuş olacak olan bu güncelleme de neler yeni olacak? iPad ve iPhone kullanıcılarını tam olarak neler bekliyor? İşte, sizler için biraz araştırma yaptık.

iOS 8 İle Gelecek Yeniliklerden Bazıları

Artık şarj tüketimi konusunda kullanıcıları zorlayan uygulamaları çok daha net bir şekilde görmek mümkün hale gelebilecek. Böylelikle kullanıcılar en çok şarj tüketen uygulamaları ihtiyaçlarına göre kapatıp, şarj tüketimi konusunda duruma göre etkili bir yönetim sağlayabilecekler.

Ailenizin diğer bireylerinde de iCloud hesabı var ise, bu hesapları birleştirme şansınız olacak. Böylelikle tüm fotoğraflar bir arada kalabilecek ve bu şekilde aile içerisinde fotoroman özelliği ile bir bütünlük söz konusu olabilecek. Bunların yanı sıra sağlık merkezi gibi bazı ek ve heyecan verici, işe yarar uygulamalarda gene iOS 8 ile sunulmuş olacak.

iOS 8 Nasıl Yüklenecek?

Yükleme işlemi her zamanki gibi olacak. Dilerseniz Wi-Fi ile internet bağlantısı sağlayıp yükleyebilirsiniz, dilerseniz bilgisayarınıza iPad ya da iPhone cihazınızı bağlayarak yükleme işleminizi sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Bu aşamada herhangi bir ek aşama ya da unsur ihtiyacı bulunmamaktadır. Hızlı bir şekilde gerekli iOS 8 güncelleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca iPhone 4 itibariyle çıkan tüm iPhone modelleri ve iPad Air’e kadar olan iPad modelleri için iOS 8 güncellemesi yapmak mümkün durumda olacak. Hâlâ daha eski iPhone 3GS kullananlar var ise, bu güncellemeden ne yazık ki diğer güncellemeler de olduğu gibi faydalanma şansları söz konusu olmayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz