Akıllı bileklikler git gide hayatımızın ayrılmaz bir parçası oluyorlar ve firmaların akıllı bilekliklere entegre etmiş oldukları yeni teknoloji ve tasarım ile yeni bir forma kavuşuyorlar.

Akıllı bileklikler git gide hayatımızın ayrılmaz bir parçası oluyorlar ve firmaların akıllı bilekliklere entegre etmiş oldukları yeni teknoloji ve tasarım ile yeni bir forma kavuşuyorlar. Intel’in üretmiş olduğu akıllı bileklik Mika çoğunlukla bayanlara hitap eden bir görünüme sahip.

Desenli ve taşlı olması nedeni ile bayanların günlük hayatta bir akıllı bileklik kullanmasından çok ilk bakışta sanki aksesuar olarak takmış oldukları bileklik gibi duran yapısı sayesinde özellikle bayanların çok tercih edeceği bir akıllı bileklik olarak konuşuluyor. Akıllı bileklik Mika’nın üzerinde kavisli LCD ekran bulunmakta ve ekranda SMS, arama, e-posta, alarm, burç ve bir çok bildirim görünmekte.

Yılan derisi ve inci desenli olarak kullanıcılara sunulan olan akıllı bileklik Mika’ya dilerseniz Google hesabınız ile dilerseniz de kendi Mika hesabınızı oluşturarak giriş yapıp egzotik tasarıma sahip akıllı bilekliği kullanmaya başlayabilirsiniz. Intel’in açıklamasına göre akıllı bilekliğini önümüzdeki ay New York’ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak ve şu an için akıllı bilekliğinin fiyatı konusunda bir bilgi paylaşmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz