Akıllı telefon pazarında satışta olan akıllı telefonların %95’lik kısmı 2,000 mAh‘in üzerinde ve daha da yüksek batarya kapasitesine sahip olan akıllı telefonların ağırlığı aynı zamanda kalınlığında da artış kaçınılmaz oluyor

Akıllı telefonların bünyesindeki özellikler artış gösterince doğru orantılı olarak da telefonun pil ömrü kısalıyor ve kullanmakta olduğumuz akıllı telefondan bu sefer zevk almıyoruz.

Akıllı telefon pazarında satışta olan akıllı telefonların %95’lik kısmı 2,000 mAh‘in üzerinde ve daha da yüksek batarya kapasitesine sahip olan akıllı telefonların ağırlığı aynı zamanda kalınlığında da artış kaçınılmaz oluyor.

Hem ince yapıda hem de büyük kapasiteli bir akıllı telefon üretmek için kolları sıvayan Çin’li bir akıllı telefon firması şimdilerde 10,000 mAh kapasiteli bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını ve hatta haftaya bu günlerde tanıtacağının bilgisi yayımladı.

Şu anda akıllı telefon pazarında bir ilk olacak olan bu 10,000 mAh’lik akıllı telefon aynı zamanda çok popüler olan akıllı telefonlar kadar ince bir yapıya sahip olacak. Firmanın yayımlamış olduğu akıllı telefona ait fotoğraf ise söylediklerini kanıtlar niteliğinde.

Yayımlanan fotoğrafa göre yeni akıllı telefon siyah ve mat bir kasaya sahip olacağını ve Android 5.0 Lollipop ile çalışacağının bilgisini sundu ancak akıllı telefonun fiyatı hakkında ise bir bilgi yayımlamadı. Merakla beklediğimiz 10,000’lik akıllı telefon hakkında yayımlanan bilgileri an be an siz değerli akıllı telefon okuyucuları ile paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz