Intel Akıllı Gözlük İşine Girdi

Intel yeni akıllı gözlük geliştirmek için İtalya merkezli Luxottica Group, dünyanın en büyük gözlük üreticileri ile takım kurduğunu bildiriliyor.

İkisi arasındaki çok yıllık anlaşma gelecek için akıllı gözlük geliştirmek için Intel ve Luxottica uzmanları özel bir araştırma ve geliştirme grubunun oluşturulmasını içerecektir.

Nihai hedefi değiştirmek, öncü yardım ve tüketicilere anlamlı ve arzulu akıllı, modayı takip eden ürünler sunmak için ikilisi ortak olmaya karar verdi.

Ortaklık Onaylanması, Çarşamba günü New York Times Uluslararası Lüks Konferansı Intel CEO’su Brian Krzanich giyilebilir teknoloji büyüme yenilik için yeni bir oyun alanı yaratıyor dedi.

Luxottica Group ile işbirliği sayesinde, ilgili ekosistemleri birleştirecek ve Luxottica tasarım yenilik ve tüketici uzmanlığı ile Intel’in öncü silikon ve yazılım teknolojisi bir araya getirecekler.

Bu yardımı kendi uzmanlık kombinasyonu, yenilik ve daha hızlı tempoda sürücü ve mümkün olan ne zorlukları birlikte atlatacaklarını söylediler.

Bu yenilik ve daha fazla gözlük geleceğini şekillendirmeye devam etmek için inanılmaz bir fırsat olacak diyen Luxottica CEO’su Massimo Vian, birlikte Intel ile gözlük ne olabilir diye düşünerek sınırlarını genişleterek, takılabilir aksesuarlar potansiyelini geliştirmeye devam edecektir. Biz güzel istihbarat gibi ve fonksiyonel çerçeve oluşturmak için değişime öncülük edeceğiz. Tüketiciler de ürünü takmayı sevecek diye konuştu.

Intel ve Luxottica anlaşmaları hakkında hiçbir mali detay vermemesine rağmen şirketlerin işbirliğinden çıkan ilk ürünü 2015 yılında piyasaya sunması bekleniyor.

 

Intel Akıllı Gözlük İşine Girdi
Intel Akıllı Gözlük İşine Girdi

Kaynak: Tech News

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz