Instagram Kaç Milyon Aktif Kullanıcıya Sahip

İnstagram en son kilometre taşını duyurdu. Artık 300 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve şirket son dokuz ayda 100 milyon kullanıcı hesabı eklemeyi başardı.

Instagram 300 milyon kullanıcısı aylık bazda servisini kullanan insanları içeriyor. Bu nedenle bunlar sadece kayıtlı kullanıcılar ve daha aktif kullanıcılar da var.

300 milyondan fazla Instagram kullanıcısı olduğunu duyurmaktan gurur duyduklarını belirttiler. Bir rüya gibi olan projeyi iki arkadaş kurdu ve 70 milyondan fazla fotoğraf ve videoları her gün paylaşan küresel bir topluluk haline geldi. Son dört yılda büyük işler başladı. Instagram formları, Nil Nehri görüntüleri Herschel Supply en yeni görünümleri veya Taylor Swift dahil her şeyi bulabileceğiniz bir yer. Tüm yaratıcılık ve en iyi anlara ev sahipliği yapan kocaman bir platform olarak karşımızda.

Bu topluluğun geliştiğini izlemek ve insanların ortak tutkuları ve yolculukları üzerinden hikaye yapmak inanılmaz ve bağlantılara tanık olmak da heyecan verici.

Şirket markalar, sporcular ve ünlüler için her şeyi sunuyor. Instagram üzerinde daha fazla ayrıntı bulabileceğiniz rozetleri içeriyor. Instagram yeni özellikler ve sürekli yenilikler sunuyor.

 

Instagram Kaç Milyon Aktif Kullanıcıya Sahip
Instagram Kaç Milyon Aktif Kullanıcıya Sahip

Kaynak: Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz