Apple Watch Üretimi Ne Zaman Başlayacak

Yeni Apple Watch lansmanı Apple’ın resmi detaylarını barındıracak. 2015 ve daha öncesinde sunulan saat gibi yeni Apple akıllı saate ulaşmak biraz zaman alacak. 20 Mart tarihinden itibaren cihazın satışa çıkacağı duyuruldu. Bu baharda çoğu kişinin bir Apple saati olacak.

Son rapora göre, Apple Watch üretimi Mart ayının sonlarına doğru olacağı rivayet ediliyor. Konuşulan ise siparişlere başlamanın doğru zamanda olması için 2015 yılı Ocak ayında satışa sunulacak olması. Yine son rapora göre, Apple şimdi de Apple Watch için yapılacak verim sorunlarını çözmüş olacaktır. Şirket Ocak ayında cihazı üretme başlatmaya hazırlanıyor.

Bilgiler doğru ise, o zaman Apple’ın tedarikçileri kısa bir süre içinde cihazın üretimine başlamak zorunda kalacak. Apple Watch için işlemci veya ilgili verim sorunları çözdüklerinin haberini verdiler.

Apple’ın yeni akıllı saati bugüne kadar şirketin en popüler ürünlerinden biri olacak. Cihazın fiyatları 349 dolardan başlayacak ve altın modeli için 5000 dolara kadar bu fiyat artabilecek.

Üretime geçiş aşaması için rapor sonuçları gösterilse de bilgiler doğru olmayabilir ve saatin satışa sunulması eskiden olduğu gibi tekrar mart ayına çekilebilir.

 

Apple Watch Üretimi Ne Zaman Başlayacak
Apple Watch Üretimi Ne Zaman Başlayacak

Kaynak Gforgames

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz