Imp ARM Tabanlı Ubuntu Mini PC

Yeni Ubuntu Mini PC 2GB RAM tarafından desteklenen bir ARM tabanlı işlemci ile donatılmış ve açık kaynak yazılımı ile birlikte geliyor.  Bu hafta Imp, bir küçük form faktörlü masaüstü PC şeklinde tanıtıldı.

Yeni Imp Ubuntu bir mini PC yakında sistem için bir kalabalık finansman kampanyası ve fiyatları üzerinden satışa sunulacak. Ubuntu sistem sürümlerinde 14.04 LTS işletim sistemi ile, yaklaşık 150 dolar fiyat ile satışta olması bekleniyor.

IMP mini PC depolama olarak 8GB ile birlikte geliyor ve tercih için herhangi bir işletim sistemi olmadan kurulu olarak satışa sunulacak. 1.7 GHz Exynos 4412 Samsung ARM Cortex-A9 dört çekirdekli işlemci ve boyutu sadece 4 x 4.3 x 1.2 inç olan önlemler tarafından desteklenmektedir

Imp küçük, ama güçlü bir bilgisayar. Bu masaüstünde kablosuz medya merkezi ve mobil içerik merkezi bulunuyor. Imp tüketicilere ve meraklılarına tek pansiyon PC konseptini getiriyor ve açık kaynak topluluğuna% 100 kararlı olarak geliyor.

Yeni Ubuntu Mini PC diğer özellikleri 3 x USB 2.0 bağlantı noktası, mikro USB bağlantı noktası, 10/100 Ethernet, mini HDMI bağlantı noktası bulunur. Ayrıntılar için Imp resmi web sitesi üzerinden yen Mini PC’ye göz atabilirsiniz.

Imp ARM Tabanlı Ubuntu Mini PC
Imp ARM Tabanlı Ubuntu Mini PC

Kaynak: FanlessTech

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz