27 İnç Ekranlı iMac Siparişleri Gecikecek

Bir sonraki ay, Apple 2499 dolar fiyat ile 5K çözünürlüğe sahip yeni 27 inç iMac ürününü yayınlıyor. Makinenin nakliyesi tahminlere göre 7 ile 10 gün arasında değişiyor. Tanıtımından sonra 3 – 5 hafta daha gecikecek.

Özel 27 inç Retina iMac bekleyen kullanıcılar için kötü bir haber var. Şu anda iMac siparişleri verecek olanlar iptal edebilir ya da üç dört hafta daha ürüne ulaşmak için bekleyebilir.

iMac 5120 x 2880 piksel çözünürlüğe sahiptir. 27 inç ekranı vardır. Apple’a göre, bu büyük bir 14.700.000 piksel ekran il ‘dünyanın en yüksek çözünürlüklü ekranı olma özelliğine sahiptir. Giriş seviyesi modelinde 3.9GHZ kadar arttırılan Turbo ile 3.5GHz dört çekirdekli Intel Core i5 işlemci ile güçlendirilmiştir. 4.4GHz kadar Turbo Boost ile Core i7 işlemci gibi yüksek bir makinedir. RAM’i 32GB ve depolama seçenekleri de çeşitli özelliktedir.

Temel model yerinde olan Fusion sürücü 3TB kadar yükseltilebilir. RAM 8GB, sabit disk 1TB özelliktedir. Birkaç mağazada temel modeli bulmak daha kolay ve mümkün olabilir. Ancak online sipariş vermeye karar verirseniz, bunun için de 2 3 hafta nakliye beklemek zorundasınız.

27 İnç Ekranlı iMac Siparişleri Gecikecek
27 İnç Ekranlı iMac Siparişleri Gecikecek

Kaynak: MacRumors

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz