İkinci Nesil Moto G Android 5.0.1 Lollipop Güncelle Alacak

Cihaz için son Android 5.0 Lolipop güncelleme geldiğinde Motorola hızlı alanlardan olmuştur. Kasım ayına baktığımızda şirketin ikinci nesil Moto G son işletim sistemi yayıyordu ama sadece birkaç şanslı olanların onu alabildiği görünüşte bize duyurulmuştu.

Şimdi, bu şirket ikinci nesil Moto G yanı sıra şanslı kullanıcı orijinal Moto G sahibi için Android 5.0.1 güncellemesini Lollipop yayıyoruz gibi görünüyor.

Kullanıcı, 22.21.25 sistem sürümü darbelere ve LXB22.46-25 numara inşa ile kendi cihazında Android Lollipop 5.0.1 güncellemesini aldığı bildirdi. Birinci nesil Moto G sahibi de o sistemi sürümü ile benzer bir güncelleme aldığını 220.21.25 ve LXB22.46-25 ile bildirdi.

Şirketi hem Moto G telefonlar için Android 5.0.1 yayıyor olduğunu umut edelim. Bir Moto G (2. nesil) gurur sahibi iseniz, bir güncelleştirme yüklenmesi bekleyen olup olmadığını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Alternatif olarak, size güncellemeleri manuel kontrol> telefondan> Sistem güncellemeleri Hakkında Ayarlar> giderek güncelleme için kontrol edebilirsiniz. Güncelleştirme alanlar yorumları ile bizleri aydınlatacaktır.

 

İkinci Nesil Moto G Android 5.0.1 Lollipop Güncelle Alacak
İkinci Nesil Moto G Android 5.0.1 Lollipop Güncelle Alacak

Kaynak: Droid Life

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz