Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmasıyla ilgili görüntülerin kaldırılmasına ilişkin mahkeme kararı doğrultusunda erişimi engellenen YouTube ve Twitter söz konusu kararı uyguladı.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınmasıyla ilgili görüntülerin kaldırılmasına ilişkin mahkeme kararı doğrultusunda erişimi engellenen YouTube ve Twitter söz konusu kararı uyguladı.

YouTube ve Twitter bu görüntülere ve benzer içeriklere Türkiye’den erişimi engelledi. Bunun üzerine video paylaşım sitesi YouTube, Twitter yeniden erişime açıldı.

İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ın şehit edilmesine ilişkin soruşturmaya konu, görüntü, ses ve videoların yayınlandığı internet sitelerine erişimin engellenmesine karar vermişti.

Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından, karar ilgili işletmelere bildirilmiş olmasına rağmen internet sitelerinde video, görüntü ve seslerin yayınlandığının görülmesi üzerine Twitter ile YouTube’a erişim engellenmişti.

Editörden Kısa Yorum: Avrupa’da Türkiye’de olan rahmetli savcının görüntüleri, olsa anında kapatıyorlar, ama Türkiye’de olduğunda hemen büyük bir sorun oluyor, bu çifte standart ne aman kalkacak asıl ben onu merak ediyorum.

Paylaş
Önceki İçerikCrowdflower Nedir?
Sonraki İçerikAtatürk Gerçekten Zehirlediler mi?
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz