IFTTT Desteği ile Thinker

IFTTT Desteği ile Thinker

Geeklink bu ay Thinker olarak adlandırılan yeni nesil evrensel uzaktan kumanda sistemini yayına sokmuştur. Akıllı telefon Thinker uygulamasını kullanarak ve ev otomasyonu yapmaya ve izin üzerinden ekstra kontrol sağlamaya olanak sağlamak için tasarlanmıştır

Thinker ev otomasyon ve evrensel uzaktan HDTV, klima, ışıklar ve daha fazla doğrudan Android veya iOS akıllı telefon da dahil olmak üzere evinizin etrafında çeşitli aletleri kontrol etmek için kullanılabilir.

Thinker iyi kurulmuş OpenWrt mimariye sahiptir ve daha önce OpenWrt ile uyumlu olan sistemlerin çeşitlerini destekler. Onun yaratıcıları, Thinkerla tanışın, yönlendirme işlevi ile bir akıllı kontrol sağlayacak. Eğer internet üzerinden cep telefonunuzu uygulama ile bağlarsanız ev aletlerinin her zaman ve her yerde uzaktan kontrolünü yapabilirsiniz demiştir.

Klima, televizyon, vb ses kutusu, aydınlatma ekipmanları ve daha fazlası. Ayrıca Thinker tarafından kontrol edilebilir akıllı bir elektrikli cihazın içine geleneksel ev aletleri dönüştürmek için Thinker tarafından sağlanan RF anahtarı, priz ya da diğer parçaları da kullanabilirsiniz. Eğer herhangi bir zamanda evinizin durumunu izlemek için istekli misiniz? Her şey sizin kontrolünüz altında olduğunu bilin.  Böylece Thinker aksesuarlarını izleme için kullanın. Thinker evi daha güvenli ve daha akıllı yapar.

Thinker ile – akıllı olanlar için –  evinize elektrik ışık gibi klima, televizyon ve hatta geleneksel cihazları dönüştürmek ve kendi alışkanlıklarına göre otomatik kontrol desenlerini özelleştirmek sizin elinizdedir.

Kaynak: kickstarter

IFTTT Desteği ile Thinker
IFTTT Desteği ile Thinker

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz