Destiny The Dark Below DLC 9 Aralık’ta Geliyor

Destiny The Dark Below DLC 9 Aralık’ta Geliyor

Destiny oyuncuları sabırla DLC Destiny The Dark Below’un ilk Destiny genişlemesinin serbest bırakılması için bekliyor. 9 Aralık 2014’te satın almak için kullanılabilir olacağını bildirmekse bizim için bir mutluluk olacaktır.

yeni DLC Destiny The Dark Below yayımlanmasıyla birlikte, silah ve ekipman seviyesi 30 ötesinde ilerlemesini yardım için hazır olacaktır. Karakter levelları ise 32 olabilecek.

The dark below genişletilmiş hikayesiyle ileriye gelip Hive arasında saklanılan yıl geçirdi ve oyun yeni bir karakter olan Eriş üzerinde daha çok duracak. Hive görünüşte dünyayı yok etme ve Crota adında bir tanrı çağırma planlarını ortaya koyuyor.

Hive Dünya’yı yok etmek için, bir tanrı, Crota çağırmak için Hive gölgelerin arasında saklanıyor. Yıllar sonra, yeni bir karakter Eris’e uğursuz bir uyarı taşıyan biri geliyor. Onu araştırıyor ve üç yeni hikaye misyonlarını tamamlamak ışığınızı artırmak ve silah kazanmak için onun kulesini bulun.

Destiny The Dark Below 20£ fiyatlı ama Destiny Expansion Pass 35£  için satın alınabilir olacak ve genişleme 1, The Dark Below ve Genişleme 2 House of Wolwas 2015 yılında bazen başlatılacak.

Kaynak: bungie

Destiny The Dark Below DLC 9 Aralık’ta Geliyor
Destiny The Dark Below DLC 9 Aralık’ta Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz