HTC’den Kar Dolu Haber

HTC’den Kar Dolu Haber

Geçen yıl HTC için çok etkileyici değildi ama şirket için Tayvanlı OEM bazı iyi haberler getirdi. Şirketin üçüncü çeyrek için mali sonuçlarının bulunduğu raporu gönderdi.

Şaşırtıcı olarak şirketin kar raporları verildi. HTC One M8, HTC One Mini 2 ve Desire 816 ile başarıyı yakalayan şirket, HTC One M8’in büyük ABD kariyerinden bahsetti. Ayrıca müşterilerden gelen sıcak bir karşılama aldıklarından bahsetti.

Tayvanlı OEM faaliyet karı tutarında 41.86 dolar (neredeyse 1370000000 dolar) üç aylık gelir kaydetmişti. Faaliyet tutarı ise 0,16 ( 5.250.000 ) milyon dolar. Vergi öncesi net kar 0.64 dolar (21 milyon dolar) oldu. Geçtiğimiz birkaç çeyrek hatta son çeyrek 2.97 dolar büyük bir kayba sahipti. Bu Tayvanlı şirket için etkileyici bir sonuç olmamıştı.

HTC bu yılın üçüncü çeyreğinde kaç adet satış yaptığından söz etmedi, ama bu yılın başlarında başlatılan HTC bazı iyi cihazları piyasaya sürülmüştü. Tüm büyük ABD’ya hitap eden HTC One M8 ile şirket olumlu eleştiriler aldı.

Bu sadece M8’in geçerli değil. Şirket aynı zamanda uygun bir fiyat etiketi özellikleri ile Compakt HTC One Mini 2, HTC One E8 ve Desire 816 gibi cihazlarla iyi bir set sunuyor.

HTC yükselişi ile kendini iyi derecede toparlayacağa benziyor. M8 ile herkesin gönlünü fetheden şirketin yeni yılda durumunun neler olacağını göreceğiz.

Kaynak: phonedog.com

HTC’den Kar Dolu Haber
HTC’den Kar Dolu Haber

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz