HTC RE Kamera Aksesuarları Göründü

HTC RE Kamera Aksesuarları Göründü

Dün HTC RE Kamera lansmanı ardından HTC yeni HTC RE kamera işlevselliğini genişletmek için bir dizi tasarım yarattı. Bu tasarımlarlarda kamerayı istediğiniz yere monte edecek ve hatta sualtı görüntüsünü bile yakalayabileceksiniz..

24,99 dolar fiyatlı, vantuzlu ve bilezik şeklinde kameralar ile her şeyi yakalayacağınızdan emin olmak için mükemmel olan kamerayı yerleştirmeniz yeterli olacak. Bilyalı eklem menteşe ile pencere montaj beşiği bunlara dahil.

Yeni HTC RE kamera için diğer aksesuarlar su geçirmez kap 30 dakika boyunca 3 m derinliğe kadar batık olma yeteneğine sahip olarak oluşturulmuş.  Su geçirmez kamera kabı içine kamera dönüşümünü sağlamak için bir kordon bulunuyor.

Bununla birlikte bir kafa bandı klip çekebilirsiniz. Ayrıca 20 dolar fiyatlı bir bisiklet kolu barı da bulunuyor. 20 dolar fiyatlı ve Clip-RE Kamerayı takmak için belli bir fiyat ödenecek. Çanta ve ceketlerinize takmak için de 15 dolar montojlı fiyatı yer alıyor.

Yeni başlatılan HTC RE kamera T-Mobile, Best Buy, AT & T, Amazon ve Verizon üzerinden ABD ve HTC‘nin online mağaza üzerinden satışa başlatılacak. Tatil zamanlarında ise 199 dolar fiyatla sahışa sunulacak.

Bu kameraları başınıza, kolunuza, bisikletinize, camınıza, montlarınıza ve şapkalarınıza her yere takabileceksiniz. Bu sayede kamera işlevini en iyi şekilde kullanma imkanınız olacak. HTC yeni aksesuarlarını büyük beklentiler içinde çeşitlendirmiş durumda.

Kaynak: androidcentral

HTC RE Kamera Aksesuarları Göründü
HTC RE Kamera Aksesuarları Göründü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz