HTC One M8 Eye Çin'de Tanıtıldı

HTC One M8 Eye Çin’de Tanıtıldı

HTC dün yeni HTC Desire’ını yeni HTC RE kamera ile birlikte açıkladı.

HTC One M8 Eye ‘ı HTC’nin basın etkinliğinde görmeyi bekliyorduk. Ancak yeni cihaz HTC One M8 Eye’ı göremedik.

Cihaz şu anda Çin’de HTC’nin resmi web sitesinde yer olmasına rağmen basın etkinliğinde yeni HTC One M8 Eye hiçbir söz söylenmemesi bu durumu ilginç hale getirdi.

Aslında HTC biri yeni cihazı M8 Eye için hiçbir resmi duyuru yapmaması olay oldu. Bu nedenle cihazın sadece Çin’de mevcut olabileceği düşünülüyor ve bu konu teknoloji severler tarafından merak ediliyor.

HTC One M8 Eye 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5 inçlik Full HD ekran ile gelecek. Cihaz 16GB RAM, 2.3GHz dört çekirdekli işlemci ve 2GB depolama alanı tarafından destekleniyor olacak.

Bu özellikler dışında HTC One M8 Eye kameraları 5 megapiksel ön kamera ve 13 megapiksel arka kamera olarak tasarlanmış, orijinal HTC One M8’ingörünüş itibariyle aynısı olacak.

HTC One M8 Eye cari kurdan yaklaşık 652 dolar Çin’de 3.999 RMB için perakende satışta olacak. En kısa sürede biz yeni cihaz olan M8 Eye’ın Çin’in dışında başka bir ülkede mevcut olup olmayacağını öğreneceğiz. Biraz daha fazla bilgi alındığı anda bizleri hemen bilgilendireceğiz. Çünkü HTC sonraki günlerde cihazını başka ülkelerde de tanıtabilir.

Kaynak: slashgear

HTC One M8 Eye Çin'de Tanıtıldı
HTC One M8 Eye Çin’de Tanıtıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz