HTC One M9 Hima’nın Tüm Özellikleri Sızdı!

Biz iddia edilen HTC One M9 hakkında çok haberler duyduk ve son birkaç gün içinde Hima kod adlı olarak ürünü ele aldık. Çok da uzun sayılmayacak bir zaman önce, cihazın üç renk seçeneği ile geleceğini işittik ve şimdi iddia edilen cihaz ile ilgili biraz daha ayrıntıya ulaştık.

Sözde HTC One M9 Hima bu yılın başlarında Mart 2015’te HTC One M8 lansmanı benzer bir zaman çerçevesi ile gün ışığını görmek bekleniyor.

Bilindiği gibi, iddia edilen cihaz 5 inçlik Full HD ekran özelliği olan 144.3 x 69.4 x 9.56 mm ölçülerine sahip olacak bir akıllı telefondur. 2.0 GHz çalışan 4 çekirdek ve 1.5 GHz hızında çalışan diğer dört çekirdek ile 8 çekirdeğe sahiptir ve 3GB RAM ile Snapdragon 810 yongasetli olarak gelmesi bekleniyor.

Ayrıca HTC 13 MP veya 4 MP UltraPixel ikincil kamera ile gelecek. 2840 mAh pil yanı sıra, nihayet cihazda UltraPixel kurulum olacak fotoğraf ve videolar için 20.7 MP kamera ile HTC One M9 satışa çıkacak gibi görünüyor ve beklenen özelliklerin üstüne Sense UI ile 7 Android 5.0 Lollipop ile geleceği düşünülüyor.

HTC’den hala gelmiş olan hiçbir resmi onay yok. En kısa sürede biz sözde cihazla ilgili başka bir haber aldığımızda sizleri bilgilendireceğiz.

 

 HTC One M9 Hima’nın Tüm Özellikleri Sızdı!
HTC One M9 Hima’nın Tüm Özellikleri Sızdı!

Kaynak: Upleaks

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz