HTC One M8 ve HTC One M9 Karşılaştırılınca

Her gün yeni HTC One M9 akıllı telefonun bazı fotoğrafları internete sızıyor ama fotoğraflardaki cihazın bir prototip olduğu söyleniyor.

Orijinal fotoğraflar Fransız sitesi Nowhereelse tarafından ortaya çıkarılmıştı ve şimdi Steve Hemmerstoffer sitesinden HTC One M8 ile Twitter’da bir karşılaştırma yapıldı.

Fotoğrafta gördüğünüz HTC One M9’un önceki sürümüne göre daha ince bir çerçeve var gibi görünse de iki cihazın tasarımı birbirine çok benzer.

Cihazı Mart ayında Mobil Dünya Kongresi’nde resmi yapılacak tanıtımda görmek için bekliyoruz ama cihazın bir sekiz çekirdekli 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile geleceği haberini çoktan aldık ve aynı zamanda RAM 3 GB ile geleceğini de biliyoruz.

HTC One M9 Android 5.0 Lollipop ile gelecek. 2560 x 1440 piksel çözünürlükte QHD’li 5 inç ekran özelliği söyleniyor.

 

HTC One M8 ve HTC One M9 Karşılaştırılınca
HTC One M8 ve HTC One M9 Karşılaştırılınca

Cihaz depolama seçenekleri için ise henüz sızan bir haber yok ama kamera özellikleri sızan haberlere göre belli, yani 13 megapiksel ön kamera ve 20.7 megapiksel arka kamera ile geleceği söyleniyor. MWC 2015’te resmileştirilecek yeni bir M9 akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi edindiğimizde sizlere haber vereceğiz.

Kaynak: stagueve

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz