HTC Android 5.0 Güncelleme Detayları

HTC Android 5.0 Güncelleme Detayları

Bugün Motorola, Android 5.0 güncelleme planları ortaya koydu. Yeni HTC Android 5.0 güncelleme planları hakkında bilgiler elimize ulaştı. Yeni Motorola sürümü Nexus 6 ve Nexus 9’da olacak ve şimdi HTC’de ardından geliyor.

HTC cihazları için bir dizi için Android 5.0 güncellemesi geliyor. Yeni sürüm Android 5.0 Lollipop Google’dan 90 gün içinde çıkacağını söylediler.

Şirket güncelleştirmeyi elde edilecek olan cihazların olduğunu doğruladı ve şimdiye kadar teyit olanlar HTC One M7, HTC One M8, HTC One Mini ve HTC One Mini 2 olacak gibi görünüyor.

Şirket HTC One M8 ve HTC One M7’nin Google’ın sürümünü 90 gün içinde HTC Android 5.0 güncellemesi olarak alacak. Diğer iki cihaz için ise henüz kesin bir tarih verilmiş değil.

HTC akıllı telefon, yukarıdaki listede yoksa hala cihazınızda güncelleme alabilirsiniz. Cihazlar hakkında bugüne kadar HTC tarafından açıklanan çok fazla içerik bulunmuyor. Ancak şirket daha sonraki bir tarihte, diğer telefonlar hakkında daha fazla bilgiye ulaşmamızı sağlayacaktır.

HTC Android 5.0 Lolipop güncelleme, çeşitli cihazlar için çıkacak. Bu cihazların tam olarak neler olduğunu ve ne zaman güncelleneceklerini kısa süre sonra sizlere bildireceğiz.

Kaynak: gsmarena

HTC Android 5.0 Güncelleme Detayları
HTC Android 5.0 Güncelleme Detayları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz