Angry Gran RadioActive Run oyunu oldukça zevkli ve oynaması oldukça kolay olan, kontroller için zıplama ve eğilme için 2 tuş ile oyunu oynayabilirsiniz. Oyunun içeriğine baktığımızda karakterimiz olan bayan oyuna koşarak başlamaktadır ve karşısına çıkan engellerin radyoaktif tehlike taşımaktadır.

Karşısına çıkmakta olan kuşlar, balonlar, telefon kulübeleri, su muslukları gibi engellere teması halinde radyoaktif virüs karakterimize de bulaşacağından dolayı engelleri aşabilmek için zıplama ve eğilme tuşlarını kullanmamız isteniyor. Yükseklerden gelen engeller için eğilme tuşunu kullanarak kurtulabileceğimiz gibi yerden gelen engeller için de zıplama tuşunu kullanarak oyunu sürdürebilirsiniz. Ekranının üzerinde yazan yüzdelik bölüm %100 olduğunda bulunduğunuz bölümü geçmiş oluyorsunuz.

Bölümleri başarıyla tamamladıkça sizlere verilecek olan para sayesinde karakteriniz için çeşitli özellikler satın alabiliyor veya karakterinizin kıyafetleriyle ilgili değişiklikler gerçekleştirebiliyorsunuz. Elde ettiğiniz yüksek skorları sosyal medya aracılığı ile paylaşarak diğer arkadaşlarınıza da rekorunuzu geçemeyeceklerine dair meydan okuyabiliyorsunuz.

Ayrıca oyun içi satın alma seçeneği ile bazı özellikler satın alabilmeniz mümkündür. Angry Gran RadioActive Run oyunu Android işletim sistemli cihazlar için ücretsiz olarak yayınlanmıştır. Güncel olarak yayınlanmasının dışında oyuna dair Android geliştirme ekibinin yaptığı çalışmalarda devam etmektedir. Bu çalışmalar neticesinde oynun çok daha etkili bir noktaya gideceği açık bir şekilde dile getirilmektedir.

Şu pozisyonda oyunun aktif olarak devam etmesi ise gerçekten bir çok kişi için tatmin edici bir sonuç olmaktadır ve oyuna dair ilgi her geçen gün artmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz