HP Stream Windows 11.6 inç Laptop 199 Dolar

HP 299 dolar fiyatlı ürünü olan AMD işlemci ile güçlendirilmiş yeni laptop’u geçen ayın başında tanıttı. HP, sadece 199 dolar olacak Windows dizüstü bilgisayar sağlamak için söz vermişti.

Bugün HP, Windows 8.1 işletim sistemi ile çalışan HP Stream Laptop modelini 199 dolar için 11.6 inç ekran ile donattı ve yeni HP Stream Laptop’unu duyurdu. Bununla birlikte biraz daha büyük olan 13.3 inç Windows dizüstü bilgisayarı ise 230 dolardan satışa sunacak.

Her iki yeni HP Stream Windows dizüstü de Intel Celeron işlemciler tarafından destekleniyor. Medya, belgeler ve uygulamalar için dahili flaş 32GB depolama ile birlikte geliyor. İşlemcisi ile birlikte tek bir şarjla 8,5 saat kadar Microsoft Windows işletim sistemini çalıştırabilen bir pil ile donatılmış. Ayrıca 2GB RAM ve Intel HD Graphics tarafından destekleniyor.

HP, bugün HP, 7 inç tabletti de tanıttı. Kullanışlı microSD kart yuvası ile daha da genişletilmiş olan tablet,  Bluetooth 4.0 bağlantısı ve dahili depolama 32GB sunuyor. 1GB RAM ile desteklenen Intel Atom Z3735G dört çekirdekli işlemci tarafından destekleniyor.

Ne yazık ki, HP Stream Laptops özellikleri veya yeni donanım hakkında dünya çapında üzerinde kimse daha fazla bilgi edinebilmiş değil.  Her zaman olduğu gibi güncel konulara yakın zamanda ışık tutacağız.  HP tarafından henüz piyasaya aktarılmış bir haber yok.

HP Stream Windows 11.6 inç Laptop 199 Dolardan Satılacak
HP Stream Windows 11.6 inç Laptop 199 Dolardan Satılacak

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz