Assassin Creed Identity RPG Oyunu iOS Cihazları İçin Hazır

iPad ve iPhone sahipleri yeni Assassins Creed Identity mobil oyun ilginizi çekebilir. Yeni bir RPG oyunu arıyorsanız şimdi Apple iOS mobil cihazlarda oynamak için kullanılabileceğiniz güzel bir oyun var.

Assassins Creed Identity oyunu yeni karakterler yaratmak, geliştirmek ve tercihlerinize uygun kendi Assassinlarınızı özelleştirmenize olanak sağlar. İtalyan Rönesans döneminde geçen oyun stili ile size zevki bir deneyim yaşatacaktır.

Yeni Assassin Creed Identity RPG oyunu yakın zamanda Android cihazlar içinde kullanılabilir olacaktır ama şu anda sadece iOS 7’yi destekliyor. Yani iPad 3 ya da iPhone 5 akıllı telefonlar ve daha yüksek modellerde kullanılabilir halde.

Assassin Creed serisi, bir suikastçı olmak için hareket özgürlüğünü size sunar ve ilk kez telefonunuzda veya tabletinizde oynanabilir. Kontroller basittir. Hareket için move ‘a dokunacaksınız. Çift sanal sopa kontrollerini de desteklemektedir.

– 16 farklı misyon türleri etrafında oluşturulan görevler bulunur. İki kez aynı misyonları oynamak zorunda kalmayacaksınız.

– İtalyan Rönesans döneminde Kolezyum, Floransa ve diğer ünlü yerlerde hikaye görevlerinde oynayabileceksiniz ve Assassin Creed Kimliğinin sırlarını aydınlatacaksınız.

– Oyun oynayarak zamanla yeni yerleri ve öğeleri kilidini açacaksınız.

– Kapsamlı Kodeksi okuyarak rastladığınız anıtlar, karakter veya olayların tarihini öğrenebileceksiniz.

IOS Assassin Creed Identity oynunu ücretsizdir. Ancak seçeneklerde bulunan bazı oyun öğeleri için gerçek para ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Assassins Creed Identity iOS'ta
Assassins Creed Identity iOS’ta

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz