Apple, her hafta bir hafta boyunca ücretsiz indirilebilen bir uygulamayı kullanıcılarına sunmakta.

Bu hafta ücretsiz olarak sunduğu uygulama Sketchbook adındaki çizim programı.

Güzel sanatlar fakültesinde yahut mühendislik fakültesinde okumakta olanların AutoCad programı sayesinde tanıdıkları Autodesk firmasının çizim ile ilgilenenler adına geliştirmiş olduğu Sketchbook Apple Store üzerinden bir hafta boyunca hiçbir bedel ödemeden indirilebilecek.

Oldukça güzel ve ayrıntılı bir çizim uygulaması olan Sketchbook yaklaşık olarak 60 adet hazır fırçaya sahip bununla beraber kişiselleştirilebilen fırçaları da kullanıcılarına sunan çizim uygulaması sayesinde dilediğiniz rahatlıkta çizimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Geniş renk seçimi ile istediğiniz renge kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan uygulama ile hayalinizdeki renge ulaşmanız oldukça mümkündür.

Bununla beraber İcloud desteği sayesinde İpad’inizde çizmeye başladığınız bir çizime İphone’nunuzdan devam edebilirsiniz. Basit ve kullanışlı bir ara yüze sahip olan bu uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirip çizimlerin tadını çıkartabilirsiniz.

Ayrıca çizmiş olduğunuz resimleri adım adım kaydedip videoya dönüştürme özelliğini de sahip olduğunu unutmamalısınız. Çalışmalarınızın üzerine kolaylıkla yazı da ekleyebilirsiniz. SKETCHBOOK APPLE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz