2 boyutlu bilgisayar oyunundan evrilerek günümüzün en çok takip edilen ve beğenilen oyunu olmayı başaran Grand Theft Auto V, PS4’te görüntü kalitesi ile de oyuncuları tatmin etmeyi başarıyor.

Büyük bir oyuncu kitlesinin merakla beklediği Grand Theft Auto V, konsollara 1080p çözünürlüğü ile gelecek.  Oldukça detaylı grafiklere sahip olan Grand Theft Auto V, bu sayede çok daha kaliteli ve eğlenceli bir oyunu, oyuncularla buluşturacak.

Rockstar Games tarafından yaratılan GTA serisinin son oyunu olan Grand Theft Auto V, Aralık başına doğru satışa çıkacak. Playstation ve Xbox One’da yer alacak Grand Theft Auto V, oyun alanında rekorları zorlayacak gibi görünüyor.

Oyun içi yenilikler sürüyor

Rockstar Games, yenilikleri sadece grafikle sınırlamış değil. Oyun içinde de pek çok yenilik yapan Rockstar Games, bu yönden de oyuncuları tatmin etmeyi başaracak. Oyun içi yüzlerce yeni şarkı, yeni yaşam ortamları ile oyunu daha eğlenceli hale getiren Rockstar Games, Grand Theft Auto V ile yine adından söz ettirmeyi başaracak.

Sır verilmiyor

Grand Theft Auto V hakkında pek çok spekülasyon yapılırken şirket tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması ve oyun hakkında bilgi verilmemesi oyun ile ilgili soru işaretlerini daha da arttırıyor. Büyük bir merak ve heyecanla beklenen oyun hakkında piyasada satışa gireceği güne kadar da herhangi bir bilgi verilmeyeceği öngörülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz