Wall Street Journal gelen yeni bir rapora göre, kod adı Shamu olan Google Nexus 6 cihazı yakın bir tarihte yani bu aydan sonraki ayda tanıtabilir.

İki kişi Nexus 6’nın Motorola tarafından imal edilecek olduğunu söylemişti ve daha önceki söylentilere bakılırsa cihaz büyük bir 5.9 inç ekrana sahip olarak gelecek.

Rapor ayrıca Google, iPhone 6 Plus ve Galaxy Note 4 cihazlarına karşı rekabet için büyük bir cihaz sunmayı planlıyor olduğundan bahsediyor ama uygun fiyata tabii ki sahip olmayacak bu cihaz da cebinizde koca bir delik açma nedeniyle gelecek.

Son birkaç hafta içinde, Shamu kod adlı sözde Motorola Nexus 6 cihazını oldukça fazla gördük. Cihaz büyük boy ekranıyla boy gösterdi ve vahşi haliyle fark edildi. Söylentilere göre quad-core Snapdragon 805 SoC ile ve 2560 x 1440 piksel çözünürlük ile gelecek. 5.9 inç ekran bulunacak olan cihazda RAM  3GB olarak yer alacak.

Diğer rivayet edilen özelliklere bakılırsa dahili depolama 32GB olacak. Güzel fotoğraflar ve videolar için 2MP ön bakan kamerası ve13MP kamerası bulunacak. İşletim sistemi olarak da Android L ile gelecek.

Bu konuda Google’dan hiçbir resmi onay gelmedi ancak söylentilere göre önümüzdeki ay satışa sunulacağını sanıyoruz. Şaşırtıcı olarak önümüzdeki aylarda Verizon’da yer almak için de  cihaz bekleniyor.

Kaynak: wsg

Google’ın Nexus 6’yı Sonraki Ay Tanıtması Bekleniyor
Google’ın Nexus 6’yı Sonraki Ay Tanıtması Bekleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz