Pes Club Manager’e gelen yenilikler. Küresel lansmanı! PES CLUB MANAGER: Hayallerinizin takımını kurun! 5.000’in üzerinde lisanslı oyuncu. Destansı 3 boyutlu maçlar

Dünya çapında bir popülerliğe sahip Pro Evolution Soccer markasının teni futbol oyunu PES CLUB MANAGER’da hayallerinizin takımını kurun! 5.000’in üzerinde lisanslı oyuncu ve muhteşem 3 boyutlu maçlar sizi bekliyor! Oyuncularınızı seçip antrenman yaptırın, kendi kulüp evinizi inşa edip takımınıza taktik talimatları vererek dünyadaki en iyi kulüp menajeri olun!

pes2

・ 3 boyutlu maçlar Pro Evolution Soccer Konsol Oyunu Motoruyla Çalıştırılmaktadır
PES CLUB MANAGER, büyük bir üne sahip konsol video oyunu Pro Evolution Soccer 2015’in optimize edilmiş oyun motorunu kullanmaktadır. Gerçekçi 3 boyutlu maçlar ve gerçek zamanlı istatistikler, takımınızı zirveye taşımaya yardımcı olacak!

pes3

・ Derinlemesine Gerçek Zamanlı Maç Simülasyonu
Gerçek zamanlı olarak stratejinizi değiştirin ya da takımınızı kontrol edin. Fakat şampiyonluğa ulaşacak kadar iyi misiniz? Gerçekçi maç simülasyonu ve maç sırasında verilen gerçek zamanlı stratejik talimarlar, gerçek futbol hayranları için biçilmiş kaftan!

・ Dünya Genelinde 5.000’in Üzerinde Lisanslı Gerçek Oyuncu
PES CLUB MANAGER, Avrupa ve Güney Amerika’dan gerçek liglerin ve kulüplerin resmi lisanslarını elinde bulundurmaktadır. 5.000’in üzerinde gerçek oyuncu, takımınıza katılmayı bekliyor! Bayern Munich, Juventus ve Paris Saint-Germain gibi Avrupa devlerine karşı yeteneklerinizi test edin.

・ Kendi Hızınızda İlerleyin
Sezonun tüm kontrolü sizin elinizde. İstediğiniz kadar maçı istediğiniz zaman, kendi hızınızda oynayın!

*PES CLUB MANAGER ücretsiz oynanan bir uygulamadır. Hiçbir satın alım gerekmemektedir. Oyun içi PES Coin satın alımı oyunda ilerlemeyi hızlandırabilir ancak TÜM oyuncular bütün oyunu ücretsiz olarak oynayabilir. PES Coin satın alımları kullanıcının kulübünü daha hızlı güçlendirmesine yardımcı olabilir. Uygulama içi satın alımlar, oyuncunun cihazından “uygulama içi satın alımlar sınırlandırılarak” devre dışı bırakılabilir.

Android 4.2.0 veya daha üst sürümü gerekmektedir.

Not:
Tavsiye edilmeyen cihazların kullanımıyla alakalı destek sağlayamayız ve herhangi bir tazminat veremeyiz.

Bu sadece çevrimiçi oynanan bir oyundur. Kullanıcıların oynayabilmek için internete (3G,4G veya Wi-Fi) bağlı olmaları gerekmektedir. İnternet bağlantı ücretleri, kullanıcıların ağ ortamlarına bağlı olarak ayrı şekilde ücretlendirilebilir.
Uygulamanın Kullanım Şartlarının, Sanal Para Birimi Kullanım Şartlarının ve Gizlilik Politikasının kabul edilmesi gerekmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz