Google Play Store APK indirin, ücretsiz Google Play Store güncelleyin

Google Play Store üzerinden binlerce uygulamaya rahatça ulaşılabilir ve rahatlıkla uygulamalar indirilebilir. Birçok kullanıcı ise Google Play Store sorunu ile karşı karşıya kalıyor.

Peki Google Play Store nasıl güncellenir ve Google Play Store APK nasıl indirilir?

Google Play Store sayesinde yeni çıkan uygulamalardan haberdar olmak ve bu uygulamaları sisteminize(Android Telefon ve Tablet) dahil etmek için kullanabileceğiniz bir uygulama.Google tarafından hazırlanan bu market içinde istediğiniz uygulamayı(oyun,uygulama,multimedya vs) bulup sisteminize dahil edebilirsiniz.Birbirinden farklı kategorize edilmiş uygulamaları inceleyip kullanıcı yorumlarını verdikleri puanları analiz ederek indireceğiniz uygulama hakkında geniş bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bu uygulamanın en güzel özellikleri arasında iyi kategorize edilmiş uygulamalar arasından diğer kullanıcıların yorumları ve beğeni puanları yer vermesidir.Sizde cihazınıza bir uygulama indirip daha sonra uygulama hakkında yorum ve puan değerlendirmesinde bulunabilirsiniz.Böylece diğer kişilerinde bu uygulamayı indirmeden bilgi sahibi olmasına katkıda bulunabilirsiniz.Markete girmek için bir kullanıcı hesabı gereklidir.Ücretsiz olarak sahip olacağınız bu hesabla ister android telefonunuzla ister tabletinizle giriş yapıp istediğiniz uygulamayı sisteminize indirebilirsiniz.

Bir diğer özelliğine değinecek olursak;Ücretli uygulamalar için kredi kartınızı bir kere tanımlamanız yeterli olacak.Sürekli kredi kartı bilgilerinizi girip durmanıza gerek kalmadan ücretli içeriğe sahip olabilirsiniz.Ayrıca uygulamalarım menüsünde bulunan daha önceki indirdiğiniz veya kullandığınız android uygulamalarınıda rahatlıkla görebilirsiniz.Bu sayede android telefon yada tabletlerinize format attığınızda kullandığınız uygulamaları anında görebilirsiniz.

Google Play Store APK indirin, ücretsiz Google Play Store güncelleyin
Google Play Store APK indirin, ücretsiz Google Play Store güncelleyin

Dil Desteği: TR
İşletim Sistemi: Android
Üretici Firma: Google
Güncellenme Tarihi: 12 mart 2015
Dosya Boyutu: cıhaza göre değişiyor

Not: Bu uygulamayı indirebilmeniz için Google Play Store’a üye olup o şekilde indirebilirsiniz, üyelik çok kolaydır ve güvenlidir, Google’un bir kuruluşu olduğu için güvenebilirsiniz. Üye olduktan sonra istediğiniz oyun ve uygulamaların ücretsiz veya ücret ödeyerek istediğiniz uygulamayı güvenli bir şekilde yükleyebilirsiniz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz