Google Maps Çeşitli Avrupa Ülkeleri Karayolu İçin Rehberlik Hizmetini Tanıttı

Google Haritalar ziyaret etmek zorunda olduğunu yerlerde yön bulmanıza yardımcı olarak rahat seyahat etmenizi sağlar. Özellikle çoğu kişinin en sevdiği uygulamalardan biridir. Uygulama ile kendinizi sürüş ve konum itibari ile özgür hissedebilirsiniz. Özellikle çok kullanışlı olabilen sesli yönlendirmeli navigasyonu da vardır.

Son zamanlarda, Google İspanya, Almanya, İrlanda Fransa, İtalya ve İngiltere dahil olmak üzere birçok Avrupa ülkelerimde karayolları için ses güdümlü şeritli rehberlik sunan yeni bir özellik tanıttı.

Eğer turn-by-turn navigasyon modunda olduğunuzda emin olmak ya da kendinizi sağa sola koşuşturuyor olarak bulmak zorunda kalmayacaksınız. Taşımak için hangi şeritte olduğunu göstererek sonraki dönüşü veya çıkışları kaçırmadan otomobil kullanma zevkine erişeceksiniz. Ayrıca son dakika trafik ya da daha kötüsü yanlış yolda kilometrelerce araç kullanma hakkında bilgilere erişebileceksiniz. Birden şeritli bir kavşak veya çıkışa yaklaştığınızda, sesli yönlendirme rotanız için en iyi hangi şerit olduğunu önerecektir. Navigasyon kullanırken sizin için en iyi sürücüyü seçebilirsiniz böylece de, alternatif yollara kolay erişim sağlayabilirsiniz.

 Google Haritalar ile doğru yola dönmek için, bir çıkış bulmak için mil götürmek zorunda değilsiniz Gitmek için belirtilen hedefe ya da hangi çıkış ya da giriş için hangi şeritte olmanız gerektiğini açıkça size gösterecek ve yol çizecektir.

 

Google Maps Çeşitli Avrupa Ülkeleri Karayolu İçin Rehberlik Hizmetini Tanıttı
Google Maps Çeşitli Avrupa Ülkeleri Karayolu İçin Rehberlik Hizmetini Tanıttı

Kaynak: Google Europe

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz