GOOGLE CHROME’UN ÇIKARDIĞI SORUNLAR

Google Chrome kullanıcıları son zamanlarda Chrome’dan şikayet etmeye başladı ve bu şikayetler artık tüm kullanıcılardan gelmeye başlayınca da Google bu durum için önlem almaya hazırlanıyor. Chrome’dan şikayet eden kullanıcıların genellikle Windows kullandığı görülüyor. Ancak Windows kullanıcıları çok az olmasına rağmen yine de çıkan ses çok yüksek oldu. . Bunun çok az bir kitleyi etkilediğini düşünseler bile aslında çıkan sesin fazla olmasından anlaşılacak şey Chrome kullanıcılarının büyük çoğunun bundan az da olsa etkilendiği görülüyor. Bu neden ile de Chrome’un çıkardığı sorunun aslında ne kadar büyük olduğunu anlamak kolay.

Chrome kullanıcıların en sık gelen şikayetler arasında zaman zaman yavaşladığı hatta bazen kullanılamaz olduğu, donduğu bile duyuluyor Zaten Chrome’dan gelen en büyük şikayet çok fazla güç kullanmasıydı ki bu sorun çözüme kavuşturulamadın üzerine bir de bu şikayetlerin ortaya çıkması Google’ı etkileyeceği anlamına geliyor.

Sorunun kaynağı değişiklik gösterse bile en sık 2 nedenden kaynaklandığı biliniyor. Birincisi eklentilerden Chrome’un GPU hızlandırmasını kullanma yöntemine bağlı olduğu görülüyor. İkinci neden ise NaCI bileşeninin yol açtığı sorunlar görülüyor. Ancak sorunun başka nedenleri de bulunuyor. Google Chrome aslında bu sorunları halledebilir. Fakat hala bekleme de gibi görülüyor. Google Chrome’un bekleme de olduğu sırada çok sayıda kullanıcı kaybedeceğini bilmeli. Yoksa Chrome kullanıcıları bu sorunu biraz daha yaşar ise başka tarayıcılara geçebilir.

GOOGLE CHROME’UN ÇIKARDIĞI SORUNLAR
GOOGLE CHROME’UN ÇIKARDIĞI SORUNLAR

Kaynak: geek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz