Gelişen Teknoloji İle Birlikte Geleceğin Bisiklet Kullanıcıları Ve Kolaylıkları

Bisiklet kullanıcılarına iyi haberler gelmeye başladı. Üstün bisiklet kullanıcılarına sürüş kolaylığı sağlamak için yeni teknolojiler gelişti. Bu sistemlerle birlikte bisiklet sürüşü oldukça kolay ve keyifli olacağı kesin. Kullanım kolaylığı yanında güvenli bisiklet sürüş teknikleri geliştirmek bu tür firmaların ana amaçlarından olduğu için bu yönde daha çok kolaylaştırıcı ürünlerin çıkacağı kesin gibi görünmekte.

Bisiklet sürücüleri için yeni çıkan bu sistemlerden bazıları Schwalbe Procore lastik sistemi diye adlandırılan bu sitemde lastik içine yerleştirilen hava basıcını kendi aerodinamik yapısı sayesinde kullanım şartlarına göre kendisini ayarlayan lastik hava basıncını geliştirmişlerdir. Lastik ve dış lastiğin iç duvarı arasında basıncı ayarlayarak bisikletin mükemmel çekişle hareket kabiliyetini arttırır. Zackees diye adlandırılan eldiven sinyal sistemi bir yandan güvenlikli olması biryandan da kullanımının eğlenceli olması kullanıcıların hoşuna gideceğe benziyor. Eldiven üzerinde bulunan LED ışıkları sayesinde bisiklet sürücülerinin hangi yöne döneceğini arkadan gelen araba yada taşıt bilebilecek. Bu eldivenin bir özelliği de su geçirmez oluşu ve zor kullanım şartlarında da kolayca kullanılabilir oluşudur. Skylock güvenlik sistemi ile de bisikletler kolayca istenilen yere kilitlenebilir. Bu kilit sisteminin bir özelliği de akıllı telefonlar ile bağlantı kurarak istenildiği zaman bisiklet sahibi tarafından tek tuşla açılabilir.

Bu özelliklerin ileriki zamanlarda bisiklet sürücülerine daha fazla kolaylık sağlayacağı sistemlerin bulunmasında önderlik edecek gibi görünüyor.

Gelişen Teknoloji İle Birlikte Geleceğin Bisiklet Kullanıcıları Ve Kolaylıkları
Gelişen Teknoloji İle Birlikte Geleceğin Bisiklet Kullanıcıları Ve Kolaylıkları

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz