Swaroski taşları ile çevrili olan Gear S Strap Samsung’un kendi web sitesi üzerinden duyuruldu. Gösterişli olan bu ürüne dair ilk detaylar elimize ulaştı.

Samsung’un yeni giyilebilir cihazı swaroski taşlarla çevrili ve web sitesinden duyurusu yapıldı. – Swaroski for Samsung – olarak isimlendirilen varyant sitesinin üyesi Gear S Strap hakkındaki teknoloji nitelikleri henüz kesinleşmedi. Fakat ürün ve içeriği konusunda bir makale yayınlandı.

Güney Koreli teknoloji şirketi ile iş birliğine giren Avustralyalı değerli takı ve mücevher şirketi Swaroski arasındaki anlaşma oldukça iddialı. Ürün aynı zamanda lüks bir yaşam anlayışına sahiptir. Ekranın olduğu kısmın çevresi tamamıyla değerli swaroski taşları ile çevrili. Şıklığı ve lüksü birleştiren bu tasarım çeşitli teknolojik özellikler de sunuyor. Ayrıca ürün bayanların tercih edeceği cazibe verici bir özelliğe sahiptir.

Samsung’un akıllı telefonları ile uyumlu şekilde çalışacak ürün, sesli komut sitemi ve bildirimler gibi özelliklerde olacağı kesinmiş gibi görünüyor. Çok etkileyici görünüme sahip olan Gear S Strap sayesinde Samsung bayanların ilgisini çekmeyi planlıyor.

 

Cihaz hakkındaki son bilgilere göre bu Eylül ayı içerisinde dünyanın çeşitli ülkelerinde Samsung mağazalarında ürün satışa sunulmaya başlanacak. Samsung Gear S Strap’ın fiyatı hakkında henüz ir bilgiye sahip değiliz. Samsung bayanlara yönelik çıkardığı bu akıllı saati ile giyilebilir teknolojide bayanların ne derece dikkatini çekeceği merak konusu oldu.

GEAR S STRAP
GEAR S STRAP

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz