ALS hastalığı için farkındalık yaratma çabasıyla başlayan buz kovası iddiasına Galaxy 5S de katıldı ve suya dayanıklı olan telefonunu ile iPhone 5S ve Lumia 930’a meydan okudu.

Son günlerde fenomen olan buz kovası giderek yaygınlaştı. Zaten teknoloji dünyasının ünlü isimlerinin katılımı ile ilgi çekmeye başlamıştı. Kampanya,  ALS hastalığı için farkındalık yaratmayı ve ALS vakfı için bağış toplamayı amaçlamaktadır.

Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Sheryl Sandberg gibi birçok kişinin destek verdiği kampanyanın son gönüllüsü ise Samsung S5 oldu. Buz kovası ideasının popüler olduğu dönemi Samsung fırsata çevirmeyi başardı. Suya dayanıklı olan akıllı telefonunu rakiplerine karşı bir üstünlük göstergesi olarak vurguladı.

Bu şekilde Lumia 930 ve iPhone 5S’e meydan okudu. Ünlü isimlerin videolarına benzer şekilde olan videoda Galaxy S5 izleyicilere S Voice ile hitap ediyor. Kendi sesi olan S voice ile konuşan cihaz buzlu suyun altında kaldı ve kampanya kurallarına bağlı kalarak iPhone 5S, HTC One M8 VE Lumia 930’a meydan okudu.

Video Samsung Mobile UK tarafından Youtube’da yayınlandı. Bu yayından sonra rakiplerinin ne yapacağı ise merak konusu oldu. Rakiplerinin cevabını herkes bir an önce bekliyor. Kampanya gereğince kampanyayı gerçekleştiren kişinin meydan okuduğu kişiler 24 saat içinde buzlu suyun serinliğine kendini bırakmak veya bağış yapmak zorunda.  iPhone ve Lumia’nın suya dayanıklı olma gibi bir özelliği bulunmuyor. Bu nedenle yapacakları şey bağışta bulunmak olacakmış gibi görünüyor.

GALAXY S 5
GALAXY S 5

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz