Samsung’un Galaxy Note 4’ünün ilk videosu yayınlandı. Videoda S-Pen ve el yazısının önemi özelikle vurgulandı.

Samsung phablet sınıfında konumlandıracağı akıllı telefonu Note 4’ün tanıtılmasına az bir zaman kaldı. Son haftaya girene kadar Galaxy Alpha gölgesinde kalan Galaxy Note 4 ile ilgili sızıntılar Alpha’nın tanıtımından sonra yoğunlaştı.

Cihazın geçen haftalarda sızan görüntü ve Benchmark sonuçlarına önceki haberlerde oldukça yer verilmişti.  Şimdi de cihazın tanıtılmasına çok kısa süre kaldı ve Samsung tanıtımlara başladı. Önceki yıllarda hazırladığı reklamlar gibi merak uyandırıcı reklam ile değil cihazın bazı özelliklerine vurgu yapan bir tanıtım ile karşımıza çıktı. Reklamda Galaxy Note 4 için S-Pen’in faydalarını anlatan görüntüler yer alıyor.

Samsung el yazısının önemini de videosunda vurgulamıştır. Video – Note’a hazır mısınız? – ismini taşıyor. Çocukların el yazısını unutmaya başladığını ve el yazısının hem zihinsel hem de kültürel anlamda birçok yararının olduğunu anlatan videonun sonunda Samsung Galaxy Note’4 ün tanıtılacağı tarih olan 3 Eylül 2014’ün vurgusu yapılıyor.

Galaxy Note 4 ‘te ARM Cortex A57 ve Cortex A53 çekirdeklerinden oluşan 64 bit Samsung Exynos 5433 ve 4 + 4 çekirdeğe sahip olacak.

Berlin’de yapılacak olan IFA 2014 etkinliğinde tanıtılacak olan telefon için merak edilen video yayınlandı. Yakında S5 ile düşüş yapan Samsung durumu Note 4 ile telafi edebilecek mi göreceğiz.

GALAXY NOTE 4
GALAXY NOTE 4

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz