Galaxy Note 4 Pil Ömrünü Arttırın

Teknoloji ilerledikçe bu teknolojiye olan ihtiyaçta git gide artmaktadır. Kesintisiz kullanım için bu tür araçların enerji tüketimi ve enerji miktarı da oldukça önemlidir. Ancak üreticiler cihazlarının boyutlarını ve ağırlılıklarını arttırmamak için şarj edilebilir pillerinin boyutlarını da uygun değerlerde tutmalıdırlar.

Kullanıcılar pil ömürlerini arttırabilmek ve daha uzun sürelerde cihazlarını kullanabilmek için ek piller kullanmaktadırlar. Bu pillerin üretici firmalarından bir tanesi de Zerolemondur. Bu pil üreticisi bir çok firma için ayrı ayrı özellikte şarjlı piller üretmiştir. Bu üretmiş olduğu ürünlerden en son olarak Samsung Galaxy Note 4 için tam 10.000 mAh büyüklüğünde bir kendi özel kılıflı pil üretti.

Samsung Galaxy Note 4 ürünü kendi sınıfından cihazlar arasında oldukça yüksek pil kapasitesine sahiptir. Bu cihaz üzerindeki yüksek çözünürlükteki renk ve kombinasyonlarının göz alıcı olabilmesi için ellerinden geleni yapan Samsung pil ömrünü de düşünmüş ve oldukça iyi bir değer olan 3220 mAh büyüklüğünde pil kullanmıştır. Bu derecedeki bir pilde piyasa içinde cihazın büyüklüğünü ve ağırlığını etkilemeyecek olan bir sınırdaki değerdir. Sadece bu pil ile Galaxy Note 4 cihazı ortalama bir değer ile 87 saatlik kullanım sunmaktadır. Bu saati arttırabilmek için Zerolemon kılıfını kullanıp bu değeri 3 katına çıkarabilirsiniz.

Galaxy Note 4 Pil Ömrünü Arttırın
Galaxy Note 4 Pil Ömrünü Arttırın

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz