Futbol Simülasyonu Devi PES 2015

Futbol Simülasyonu Devi PES 2015

Gelişmiş 3D teknolojisi artık oyunlarda gerçeği yansıtacak seviyeye geldi. Bu gerçeklik artık oyun kullanıcılarına daha fazla zevk ve haz veriyor. Bu konuda uzman kadrolarıyla yıl boyunca çalışıp emek vererek hazırlanan oyunlardan efsane haline gelen ve hemen hemen herkesin bildiği bir oyun var. Bu oyun serisinin sonuncusu PES 2015 artık futbol oyunlarının sonunu getiren ve bütün futbol seven oyun oynayıcı kişilerin severek oynadığı bir futbol simülasyonu olma özelliğine sahiptir.

PES 2015 serinin sonuncusu ve kullanıcı yorumlarında iyi puan alan bir seri olarak ortaya çıktı. Ayrıca bir çok editörden tam not alan bu oyun içinde olan müziklerde oyunun kendisi kadar dikkat çeken ve merakla beklenen özelliklerinden bir tanesidir. Komami bünyesinde çıkan bu oyun gerçek futbolcuların hazırladıkları hareketler birebir kopyalanarak sistem içinde bulunan sanal futbolcularına yüklenmiştir. Oyun dünyasında en çok para kazandıranlar arasında olması dolayısıyla üzerinde çok çalışarak oynayan kişilere haz vermesi için büyük paralar harcanıyor. Oyunlarda aranan özelliklerden bir tanesi de kolay kullanım ve oynanabilirlik özelliğinin olmasıdır. PES 2015 bu özelliğiyle gerçeklik kavramını tam anlamıyla yaşatıp kolayca oynanabilirlik sunmakta.

Serinin başlangıcından buyana birçok kuşak bu serinin bir tanesini oynamıştır. Bu sayede hala küçük yaştan büyüklere kadar herkesin sevdiği ve oynadığı oyundur.

Kaynak: thefusejoblin

Futbol Simülasyonu Devi PES 2015
Futbol Simülasyonu Devi PES 2015

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz