Efsane Geri Döndü Nokia N1

Efsane Geri Döndü Nokia N1

Bu hafta Nokia N1 Android tablet ile Microsoft’un satın aldığı Nokia kendi markası altında çıkardığı ilk ürünü piyasaya sürme telaşında. Çinde Q1 2015 sürümü için planlanan Nokia N1 markasının satış ve dağıtımından Foxconn firması sorumlu olacak. Yeni çıkmış olan N1 kumlanmış yumuşak kaplama ile tek parça alüminyum gövdeye sahip olup 2,4 GHz ve 64-bit Intel işlemciye sahip olması dolayısıyla, bu cihazda Android işletim sistemi de çalışacak.

7.9-inç Gorilla Glass 3 ekranı ile 2048×1536 piksel çözünürlüğe sahip olan Nokia N1 arkadan aydınlatmalı LED ve IPS panel ile kullanıcılarını sabırsızlıkla bekliyor. 8 MP arka kamerası ve 5MP ön kamerası ile sabit odaklı kameraya sahip olup, bu kameralar ile 1080 HD görüntü kalitesinde video kaydetmenize olanak sağlayacak.

Ayrıca iki adet 0,5 W stereo ses kalitesinde hoparlöre sahip olan bu cihazın mikro USB 2.0 bağlantı noktası da mevcut. Ayrıca basında çıkan bazı haberlere göre Nokia N1 modeli iPad mininin tasarımına benzetilmekte ve bu durum N1 üreticilerinin istediği ve piyasada ayakta durabilmeleri için stratejik bir kadar aldıklarının göstergesi olarak görülüyor. Özellikle gelişmekte olan piyasalarda Nokia üreticileri, acilen tüketicilerle aralarında bir marka ilişkisi kurmak zorunda olduklarının farkındalar.

Kaynak: kenh14

Efsane Geri Döndü Nokia N1
Efsane Geri Döndü Nokia N1

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz