Futbol oyun tutkularının her sene merakla beklediği FIFA, PES gibi oyunların 2015 serileri yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. PES’in geçtiğimiz yıllarda FIFA’ya oranla daha iyi oyunlar sunması, FIFA tutkunlarını PES’e çekmişti. Belirli bir oyuncu kitlesini kaybeden FIFA, 2015 yılında piyasaya süreceği oyunla kaybettiği kitleyi tekrar kazanmak istiyor.

Bu yılki FIFA 2015, diğer yıllara oranla çok ama çok iddialı. Birçok özelliğin ve yeniliğin getirilmesiyle birlikte FIFA 2015, çok kısa bir süre sonra fanlarıyla buluşacak. Oyunla ilgili o kadar çok olumlu yorumlar geldi ki, buraya yazsak okumaktan sıkılırsınız. Sadece şunu söylemeliyiz ki, oyunu sadece bekleyenler oynamıyor. Oyunu futbolla alakası olmayan ve futbola ilgi duymayan oyuncular da ilgi göstermeye başladı. Hal böyle olunca da oyunun demo sürümü yaklaşık 6 milyon oyunsever tarafından oynandı.

Ben PES dışında herhangi bir oyun oynamazdım. Ta ki 2015’in demosuyla tanışıncaya kadar. Şimdi artık PES’i açmıyorum bile. Oyuna canı gönülden bağlandım, sabah akşam durmadan oynadığımı söylemeliyim. Acaba sadece bana mı güzel geldi diye, hiç futbol oyunları oynamayan arkadaşlarıma da oyunu oynatma fırsatı yakaladım. Arkadaşlarımın da birer FIFA 2015 bağımlısı olduğunu söyleyebilirim.

FIFA 2015, sadece demo ile böylesine yüksek bir oyuncu kitlesine ulaştığına göre, oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte satış rakamlarının çok yüksek olacağını söyleyebiliriz. Şimdilik Kuzey Amerika’da satışa sunulan FIFA 2015, 25 Eylül 2014’ten itibaren Avrupa’da satışa sunulacak. Oyun sadece belirli konsollar için gelmiyor. Xbox One, Play Station 3 ve 4, PC ve Xbox 360 cihazları için de satışa çıkarılacak. Bakalım FIFA 2015, bu yıl futbolseverleri tatmin ederek PES’in önüne geçebilecek mi?

 

FIFA 2015 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • DiractX 11
  • 15 GB Depolama Alanı
  • 4 GB Ram
  • 4 Ghz Intel i5 – 2550K
  • 64 Bit Windos 7/8/Wista
  • ATI Radeon HD5770 / NVIDIA GTX650

FIFA 2015 minimum sistem gereksinimleri yukarıdaki gibidir. Oyunu oynayabilmeniz için ya da oyunun bilgisayarda açılabilmesi için en az yukarıdaki özelliklere sahip bir cihazınızın olması gerekiyor.