YENİLİKLERE DOYMAYAN FACEBOOK’TAN BİR YENİLİK DAHA

Facebook bugün Messenger’da geçici canlı konum paylaşımı başlattı ve arkadaşlarınızın ve ailenizin bir seferde bir saat boyunca hareketlerinizi izlemesine izin verdi. Konumunuzu tek bir kullanıcıyla veya bir grupla paylaşmayı seçebilme olanağınız da mevcut. Şirket blog yazısında “İnsanlar, arkadaşlarınızla koordinasyon sağlamaya çalışırken, randevu aldığınızda ne kadar yakın olduğunuzu söyleyerek veya eve giderken ev arkadaşınızla nerede olduğunuzu paylaşmaya çalışırken canlı konum çok yararlı olacak” dedi.

Facebook Messenger, konumunuzu 2015 yılına kadar otomatik olarak arkadaşlarınızla paylaşıyordu. Bugün, şirket tarafından blog üzerinden yapılan açıklamada ise, artık Messengar’da anlık olarak canlı konumunuzu paylaşabileceksiniz. Kullanımı oldukça basit: Yeni canlı konumu kullanabilmeniz için, Messenger’daki simgesine dokunmanız yeterli olacak. ( ”Diğer” sekmesinde de bulunabilir.”)

Facebook Messenger’da canlı konum paylaştığınızda, alıcılarınız bir harita üzerinde nerede olduğunuzu 60 dakika boyunca görebilir. Messenger size ve arkadaşınızın arabayla birbirlerinin yerini bulmalarının ne kadar süreceğini tahmin eder.

Bir geri sayım saati, konumunuzun varsayılan olarak ne kadar fazla paylaşılacağını gösterir. Dilerseniz yerinizi erken paylaşmayı seçebileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz