Envirotouch Priz Sistemi İle Artık Faturalarınız Daha Az Gelecek

Elektrik günümüz şartların da olmazsa olmaz bir nimet niteliğindedir. Artık bütün aletler elektrik enerjisi ile çalışmakta ve buna doğru orantında ise insanların bazı işlerini yerine getirebilmek için bağlı olduğu anlamına gelir. Bu büyük buluşun kullanımı oldukça kolay olmasına karşın üretilmesi bir hayli zordur. Birden çok elektrik üreten sistemler mevcut bunların kurulum ve üretim maliyetleri oldukça fazladır. Bu sebeple televizyon ve gazetelerde elektriği tasarruflu kullanmak konusunda birçok açıklama ve yazı çıkmıştır. Öyle ki elektrikten yosun olmak düşünülemez.

Elektriğin önemini kavramış olan tasarımcılar Envirotouch adını verdikleri bir ürünü piyasaya sürdüler. Bu ürün üzerinde bulunan elektronik zaman ayarlayıcıları sayesinde istediğiniz bir elektronik cihazın hangi zaman dilimi sonrası üzerine gelen elektriğin kesilmesi ayarlanabiliyor. Bu sayede kullanılan elektriğin gereksiz ve boşa harcanması önlenebilmekte. Ayrıca bu ürünü kullanmak için büyük yatırımlara gerek yok. Bir elektrik tesisatçısı kolaylıkla bu ürünü istediğiniz prize kurabilir. Kurulum sonrası işi bittikten sonra elektriğini kesmek istediğiniz herhangi bir cihazın prizini Envirotouch sistemine takmanız yeterli.

Bu tasarruf cihazı yeni yılın ilk günlerinde Avustralya’da kullanıcıları için hazır olacak. Üzerinde 15, 45, 60 ve 120 dakika sonra elektriği kesme komutu veren düğmeler mevcut.  Devrin tasarruv devri olduğu bu günlerde bu tür cihazların artması hayal değil.

 

Envirotouch Priz Sistemi İle Artık Faturalarınız Daha Az Gelecek
Envirotouch Priz Sistemi İle Artık Faturalarınız Daha Az Gelecek

Kaynak : Gizmag

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz