En yüksek Görüntü Kalitesi Ve Enerji Verimliliği İle LG Quantum Dat

Televizyon teknolojisi ilk gününden buyana olan serüveni içinde en çok kullanılan cihazlar arasında en tepede olmayı başarmıştır. Firmaların bu denli yüksek çözünürlük teknolojisinde ürünler üretmesi müşterilerinde ilgisini çekmekte ve alım gücü olsun ya da olmasın bu ürünleri almak için çaba göstermektedirler. Bu televizyonların bu kadar gelişmesi ve hala gelişmeye devam edebiliyor olması bilim ve teknolojinin sonsuzluk kavramını hak eder nitelikte olduğunu gösteriyor. Artık yüksek çözünürlük mantığı devre dışı kaldı bu kelime gelişen teknolojinin nimetlerinin ne seviyeye geldiğinin tercümesini yapamamakta. Bu kelimenin yerine HD, full HD, ultra HD gibi eskisinden daha üstün olduğunu müşterilerine duyururcasına bu kelimeler yanlarına ek alarak yada yeni kelimeler ile çözünürlük kalitelerini yansıtmaktadır.

LG firması yeni bir teknolojiye adını altın harflerle yazdı. Bu teknolojinin adı Quantum Dat bu teknolojiyi kullanan televizyonlarda çok küçük kristaller sayesinde maksimum renk çeşitliliğine ulaşılmıştır. 4K teknolojine ayrı bir boyut kazandıran bu ürün birçok Samsung marka televizyondan da ha iyi kalitede görüntü verebilmektedir.

Bu Quantum Dat ürünü ile LG firması herkesimden insanın ve ülkenin üzerinde durduğu enerji verimliliğine de kazanç sağlayarak bir önceki teknolojiden %50 daha az enerji tüketeceğini de iddia etmekte.

En yüksek Görüntü Kalitesi Ve Enerji Verimliliği İle LG Quantum Dat
En yüksek Görüntü Kalitesi Ve Enerji Verimliliği İle LG Quantum Dat

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz