Son günlerin en popüler başlıklarından biri olan iCloud hacklenme olayı, bir çok dünyaca ünlü ismin başının ağrımasına neden olmuştu. Şu ana kadar 4-5 civarı dünyaca ünlü isme ait çıplak fotoğrafların paylaşılması, diğer ünlü isimlerinde tedirgin olmasına neden oldu. Tüm bunlar yaşanırken, şimdi de Emma Watson gibi dünyaca ünlü bir isim tehdit almaya başladı.

Site Kurup, Sayaç Eklediler

Hacker olduklarını belirten bir grup, bir site açarak sayaç ekliyorlar. Bu sayacın sonunda ise, Emma Watson’a ait çıplak özel fotoğrafların paylaşılacağını söylüyorlar. Tabii bu tehdidin altında farklı ek istekleri de yer alıyor olabilir ya da maddi bir beklenti, farklı bir çıkar söz konusu olabilir. Bu konuda tam olarak nasıl bir son beklendiği bilinmiyor. Fakat şuan için bilinen tek şey, kendilerinden emin bir şekilde hackerların Emma Watson’ı tehdit ettiği.

Bu Daha Buz Dağının Görünen Kısmı

Siteyi oluştudran hackerlar, tehditlere ek olarak birde sitenin en altına not düşüyorlar. Bu notta ise, bu yapılanın sadece buz dağının görünen kısmı olduğunu belirtiyorlar. Yani çok daha büyük bir sunum, bir çok farklı ünlü isme ait fotoğraf paylaşımı da ilerleyen günlerde tekrar tekrar söz konusu olabilir gibi bir urum söz konusu.

Ünlüler Tedirgin

Emma Watson’a yapılan bu site üzerinden özel tehdit ve sayaç konulması, sayaç sonunda fotoğrafların paylaşılacağı gibi durumlar, beraberinde diğer ünlü isimlerinde tedirgin olmasına neden oldu. Zira iCloud gerek normal vatandaş, gerekse de neredeyse bir çok popüler ünlü tarafından çeşitli fotoğraflarının barındırıldığı bir adres, bir kaynak. Haliyle böyle bir kaynağa hackerların ulaşması, bir çok ciddi sorunun da gündeme gelmesine neden oluyor.

Eğer bu şekilde hackerlar devam eder ve daha bir çok isme ait fotoğrafların paylaşımını yaparlarsa, bu durum Apple markasının dünyaca ünlü bir davaya sahip olarak sorun yaşayacağını da düşündürmeden edemiyor. Bizler de bu konuyu araştırıyor ve sizlerle anlık olarak paylaşıyor olacağız.

Emma Watson

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz